Om oss

Vi kan det mesta om parkettgolv

Vi är ett företag med brinnande passion och stora kunskaper om trägolv och naturmaterial. Naturens material är speciella och vi är fascinerade av den känsla som ett vackert trägolv kan ge. Det skiftar i toner, har olika färger och blir vackrare med åren. Trä är ett fantastiskt golvmaterial som lever sitt eget liv.

Att ta hand om sina trägolv är en investering i framtiden som vi kan hjälpa dig med. Höj värdet på ditt hem eller lokal genom att låta oss göra en golvläggning.

Vi tar oss an stora och små uppdrag

Vi har genom åren levererat golv till alla typer av kunder: ledande arkitekter och inredare, namnkunniga hotell och restauranger och privatpersoner som bor i stora och små bostäder. Alla våra golv levereras med tanken att de ska hålla i många år och ha en så liten belastning på jordens resurser som möjligt. Varje projekt är för oss en unik möjlighet att skapa en långsiktig relation med våra kunder.

Att våra kunder får det trägolv de drömmer om. Alla våra exklusiva golv väljs ut noggrant med höga krav på kvalitet, utseende och hållbarhet. Letar du efter en färg som inte finns i vår standardkollektion? Då kan vi hjälpa dig att hitta den färg du söker. Vi kan även hjälpa kunder att matcha trägolv mot annan inredning som exempelvis kök, badrum och andra möbler. Tillsammans med oss kan du skapa en estetisk och trivsam helhet. Vårt fokus ligger alltid på kunden och deras nöjdhet. Vår personal är välutbildad och arbetar med stor noggrannhet.

En trygg och kvalitativ golvtjänst

Anlitar du oss kan du känna dig trygg i att du får en golvtjänst av hög kvalitet. Alla våra golvläggare har stor kunskap om material och ytbeläggningar. Du får även generösa garantier på material och utfört arbete samt tydliga och detaljerade avtal.

Alla våra golvläggare är Chevron Parquet-certifierade. Det innebär att du är i trygga händer där alla hantverkare uppfyller grundvärden som kvalitet, proffsighet och precision.

fiskbensparkett

Certifierade golvläggare med lång erfarenhet